C60 in avocado-olie

C60 als antioxidant

Het C60 molecuul is een extreem krachtige en antioxidant dat langdurig grote hoeveelheden vrije radicalen kan neutraliseren. Dit maakt het zeer veelbelovend op gebied van gezondheid en huidverzorging.

C60 is veel krachtiger als anti-oxidant, dan vitamine C. Dit komt omdat C60 vrije zuurstof radicalen onschadelijk maakt zonder zijn eigen structuur te verliezen. Daarom kan C60 keer op keer hergebruikt worden. Onderzoek op ratten wijst uit dat C60 zeer sterk werkt tegen oxidatieve stress en de formatie van tumoren, waardoor de ratten bijna twee keer zo lang blijven leven.

C60 in avocado-olie van Live Longer Labs

Veel mensen vinden het minder prettig om grote hoeveelheden olijfolie te gebruiken. Ze vinden de smaak sterk of kunnen er niet goed tegen. Ook trekt het minder goed in de huid.

Zodoende is er vraag ontstaan naar alternatieven. Uit ervaringen van veel gebruikers wereldwijd blijkt dat C60 even goed werkt in andere soorten olie. Wij hebben gekozen om C60 in avocado-olie van Live Longer Labs aan te bieden.

Frequentie technologie

Live Longer Labs past tevens frequentie/ fotonen/ electromagnetische technologie toe op haar producten. U kunt hier meer over leren door naar de interviews met de wetenschappers van Live Longer Labs te luisteren.

Over ons

Nextgene.nl levert zorgvuldig geselecteerde health en life extension producten van premium kwaliteit, zoals C60 in olijfolie en waterstof water. Dnactivation.com is onze Engelstalige website.

Nextgene.nl
Beursstraat 25
4381 CC Vlissingen

KvK: 70036012
BTW: NL001754709B68

Nextgene.nl © Design by Jay

Wij steunen

Translate »