C60 in olijfolie van carbon60oliveoil.com terug op oude prijs!

Elvin de Regt, oprichter Nextgene.nl

04 december 2019

Er is het afgelopen jaar ontzettend veel gebeurd in de wereld van C60. Er zijn talloze nieuwe fabrikanten en webshops bij gekomen die C60 producten maken en verkopen. Dat betekent veel meer concurrentie voor ons. Het is een roerige markt en dat hebben we zeker gemerkt het afgelopen jaar.

Carbon60oliveoil.com

Door een gebrek aan productiecapaciteit verdubbelde ineens de prijs van 99,99% pure C60 poeder. Onze hofleverancier Carbon60oliveoil.com verhoogde daarop drastisch de prijzen en wij moesten direct op zoek naar een betaalbaar én goed alternatief. Wij kwamen uiteindelijk uit op SES-research, een gelijkwaardig product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

SES-research

Voor de duidelijkheid: SES-research maakt de 99,99% C60 poeder die alle geloofwaardige producenten van C60 in olijfolie gebruiken voor hun product.

SES maakt zelf ook C60 in olijfolie, maar alleen Carbon60oliveoil.com kwam aan 0,8 mg/ml in de enige onafhankelijke test die ooit verricht is naar C60 in olijfolie. Kortom, SES is een meester in het maken van C60 poeder, maar presteert iets minder als het gaat om C60 in olijfolie.

Gelukkig heeft Carbon60oliveoil.com de prijzen weer kunnen verlagen naar vrijwel het oude niveau. Daarom focussen wij ons nu weer volop op Carbon60oliveoil.com als onze nummer 1 C60 in olijfolie, en stoppen wij in principe met het verkopen van SES.

Knie-operatie

Tot slot nog een persoonlijke noot. Ik heb deze week een operatie aan mijn kruisband van mijn rechterknie ondergaan, die met voetballen was afgescheurd. Bij de operatie heb ik meegekeken en geluisterd, dat is een bijzondere ervaring. Nu 4 weken op krukken en dan langzaam weer op gang komen. Naast een regime van gezonde voeding en supplementen, oefeningen en een dagelijkse wandeling, neem ik de hele dag nipjes C60 in olijfolie en drink ik H2 water. Ik ben benieuwd of ik sneller revalideer dan de 9 maanden die er officieel voor staan!

Translate »