Disclaimer

Geen Gezondheidsadvies en/ of claims

De producten en claims over specifieke producten op of via deze website zijn niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), of de autoriteit/ agentschap of het bureau van welk ander land dan ook, en zijn niet geevalueerd om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

De informatie op deze website is niet bedoeld als diagnose, behandeling of medisch advies. Producten, services, informatie en andere inhoud die op deze site wordt aangeboden, inclusief informatie die rechtstreeks op deze site wordt aangeboden of door te linken naar websites van derden, worden uitsluitend ter informatie verstrekt. Raadpleeg een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg met betrekking tot medische of gezondheidsgerelateerde diagnoses of behandelingsopties.

Informatie op deze site, inclusief productlabels of verpakkingen, mogen niet worden beschouwd als een vervanging voor advies van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. We raden zelfmanagement m.b.t. uw gezondheid niet aan. De informatie op deze website is niet volledig en heeft geen betrekking op alle ziekten, aandoeningen, fysieke omstandigheden of hun behandeling. Neem contact op met uw arts als u vragen over uw gezondheid heeft. Gelieve nooit medisch advies te negeren of uit te stellen op basis van informatie die u op deze site hebt gelezen.

U dient de informatie of diensten op deze website niet te gebruiken om gezondheidsproblemen te diagnosticeren of te behandelen, of om medicijnen of andere behandelingen voor te schrijven. U dient altijd uw behandelend arts te raadplegen en de door de fabrikant verstrekte informatie, en elk productetiket of verpakking te lezen, voordat u begint met het nemen van voedingssupplementen. Ieder individu is anders en kan anders reageren op verschillende producten. U moet uw arts raadplegen over interacties tussen voedingssupplementen en medicijnen die u inneemt. Eventuele productbeoordelingen van huidige of vorige werknemers of websitegebruikers zijn strikt hun eigen persoonlijke opvattingen en zijn niet bedoeld als vervanging voor gepaste medische zorg of advies van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg, noch vertegenwoordigen ze de positie of mening van nextgene.nl en dnactivation.com.

Controleer altijd het productetiket of de verpakking voordat u een product gebruikt. Als er verschillen opgemerkt worden, moet de klant altijd de informatie op het productetiket of de verpakking volgen. Neem rechtstreeks contact op met de fabrikant voor meer informatie over de etikettering van het product en de details van de verpakking en over het aanbevolen gebruik.

Nextgene.nl en Dnactivation.com zijn niet aansprakelijk voor enige informatie op deze site met betrekking tot aanbevelingen over supplementen voor gezondheidsdoeleinden. De producten of claims over specifieke voedingsstoffen of producten zijn niet beoordeeld door de voedsel en warenauthoriteit van welk land dan ook. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld om ziekten te behandelen, voorkomen of genezen. Raadpleeg een arts voordat u aan een voedingssupplement begint. Nextgene.nl en Dnactivation.com bieden geen garanties met betrekking tot producten of diensten die worden verkocht.

Nextgene.nl en Dnactivation.com zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van geleverde informatie of diensten, zelfs niet als ze op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van schade.

Alle uitspraken op deze pagina zijn van toepassing op Dnactivation.com en Nextgene.nl.

Over ons

Nextgene.nl levert zorgvuldig geselecteerde health en life extension producten van premium kwaliteit.

Nextgene.nl
Beursstraat 25
4381 CC Vlissingen

KvK: 70036012
BTW: NL001754709B68

Nextgene.nl © Design by Jay

Wij steunen

Translate »