FAQ
Veelgestelde vragen.
Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!
Hoe kan ik betalen?
U kunt via de winkelwagen betalen met Ideal, credit card, via (internationale) bankoverschrijving en via Bitcoin. Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact, Duitse klanten met Sofort.

Wij houden van persoonlijk contact met onze klanten, dus kunt u er ook voor kiezen om ons te mailen en/of te bellen om uw bestelling te plaatsen. Dan geven wij u onze gegevens waarmee u uw bestelling zelf kunt betalen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Binnen Nederland verzenden wij met PostNL, en zijn de verzendkosten E3,95. Vanaf E65,- zijn de verzendkosten gratis.

Buiten Nederland verzenden wij met DHL, en zijn de standaard verzendkosten E7,95. Omdat DHL hogere tarieven hanteert bij zwaardere pakketten (2 kg en meer), kunnen wij hiervan afwijken, en stellen wij u hiervan per email op de hoogte.

Hoe snel ontvang ik een bestelling?
Wij streven ernaar uw bestelling 24 uur na ontvangst van uw (bewijs van) betaling te verzenden.
Hoe kan ik een bestelling ruilen / retourneren / annuleren?
Bij retourneren zijn in principe onderstaande juridische voorwaarden van toepassing. Maar voor ons is het leveren van de beste producten en service, en een persoonlijk contact met onze klanten het belangrijkst. Wij zullen iedere aanvraag dan ook steeds als individueel geval behandelen. Dus als er iets opdoet, bel even of stuur een email, en dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Nextgene.nl biedt haar klanten de mogelijkheid de aangeschafte artikelen te retourneren zonder opgave van redenen. U kunt ruilen tegen (een) ander(e) artikel(en) (het verschil wordt verrekend), of u krijgt het aankoopbedrag terug. U dient ons altijd te contacteren via email info@nextgene.nl of telefoon +31(0)6 18604786, voordat u de artikelen retourneert.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Indien u van dit recht gebruik maakt, krijgt u het volledige bedrag (inclusief verzendkosten) binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort (zie voorwaarden retourzending). U betaalt zelf enkel de kosten voor retour van u thuis naar Nextgene.nl.

U dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Bij verzegelde producten (zoals supplementen) is de voorwaarde dat de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Indien u wilt retourneren, stuur dan alstublieft een email naar info@nextgene.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Voorwaarden retourzending

De aangeschafte artikelen mogen bekeken, maar niet gebruikt worden. Ze dienen als volgt door Nextgene.nl ontvangen te worden: onbeschadigd, schoon, compleet en in originele verpakking. Verzegelde producten dienen verzegeld geretourneerd te worden. Indien de geretourneerde producten niet aan bovenstaande eisen voldoet, hebben wij het recht om restitutie van het aankoopbedrag gedeeltelijk en/of geheel te weigeren.

De retourzending dient deugdelijk verpakt en verzonden te worden, zodat de artikelen onbeschadigd blijven. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige defecte(n) anders dan hoe het oorspronkelijk werd verkocht/verstuurd.

Na ontvangst van de retourzending zullen wij de artikelen beoordelen. Indien goedgekeurd, krijgt u het volledige bedrag inclusief verzendkosten teruggestort.

Annuleren bestelling

Als wij de artikelen nog niet hebben verzonden, kunt u uw bestelling kosteloos annuleren. Als wij de artikelen reeds hebben verzonden, kunt u uw bestelling nog steeds annuleren. De voorwaarden retourzending zijn dan van toepassing.

Garantie

Voor de Hibon H2 watermaker geldt de wettelijke garantietermijn.

Over ons

Nextgene.nl levert zorgvuldig geselecteerde health en life extension producten van premium kwaliteit.

Nextgene.nl
Beursstraat 25
4381 CC Vlissingen

KvK: 70036012
BTW: NL001754709B68

Nextgene.nl © Design by Jay

Wij steunen

Translate »