Nextgene.nl breidt assortiment uit met moleculair waterstof (H2)
Elvin de Regt, oprichter Nextgene.nl
17 mei 2018
Ergens in 2017 kwam ik in aanraking met C60 in olijfolie, via Clif High van halfpasthuman.com. Ik volg hem al jaren, met name om zijn ‘web-bot’ voorspellingen. Clif High is van huis uit software engineer en de web-bot is een stuk software dat hij heeft uitgevonden, om via taalgebruik op het internet, trends en gebeurtenissen te zien aankomen. Al heeft hij het niet altijd bij het juiste eind, hij is een enorme inspirator voor veel zoekers, die buiten de lijntjes durven te tekenen.

Onlangs begon Clif High, samen met enkele anderen, over de helende eigenschappen van moleculair waterstof (H2) te spreken. Nu is moleculair waterstof op zich geen noviteit; het is in Japan en omstreken al jaren bekend als sterke anti-oxidant en levensverlenger. Maar Clif High legde de relatie tussen C60 en dit moleculair waterstof.

Er is nog weinig bekend over deze relatie tussen C60 en H2, maar wij zijn alvast gaan experimenteren met deze combinatie. De eerste paar doses geven een gevoel van een lichte ‘high’ en sterke golven van energie (vergelijkbaar met de eerste paar keer C60). Na een paar dagen neemt dit sterke gevoel af. Sinds ik C60 neem, voel ik me gezonder dan ooit. Nu ik er H2 water bij neem, voelt het alsof ik op het volgende niveau van gezondheid aanbeland ben.

Bij Nextgene.nl blijven we ook in de toekomst alles onderzoeken over de levensverlengende effecten van C60, H2 en andere producten.

Translate »