Nieuw: C60 in pompoenpit-olie

Elvin de Regt, oprichter Nextgene.nl

15 mei 2020

Beste klanten van Nextgene.nl,

We zitten alweer enkele weken in lockdown. De hele wereld binnenshuis gehouden (op enkele landen, waaronder Nederland, na), voor een fenomeen dat tot nu toe niet dodelijker blijkt dan een flinke griepgolf. Al-met-al een bizarre situatie die geen van ons ooit heeft meegemaakt. Er is al sprake van de wereld vóór en na Corona, en de anderhalve meter samenleving. Het moet niet gekker worden.

Wij zitten in ieder geval niet stil. Onlangs hebben we van onze leverancier The C60 Company uit de UK, C60 in kokosolie toegevoegd. Deze variant wordt langzaamaan populair, zeker als onderdeel van de ‘Value Packs’ die we nu verkopen in onze webshop.

C60 in pompoenpit-olie

Van dezelfde leverancier introduceren we nu C60 in pompoenpit-olie. Ten eerste smaakt hij fantastisch. Hij wordt dan ook vervaardigd met een Oostenrijkse biologische pompoenpit-olie die veelvuldig in de prijzen is gevallen, waaronder beste van de wereld 2018/ 2019! Neem een kijkje op de website om kennis te maken met deze indrukwekkende olie.

Pompoenpit-olie is verder een zeer gezonde olie met geweldige eigenschappen. Deze olie wordt in verband gebracht met een verbeterde hartgezondheid, huidconditie, bloedsomloop, het versterken van de botten, stimuleren van de haargroei, balanceren van de hormoonbalans en het verlichten van depressie. Pompoenpit-olie wordt ten zeerste aangeraden voor mannen bij het gezond houden van de prostaat.

Onze “research grade” 99,99% C60 in pompoenpit-olie heeft een aantal belangrijke positieve eigenschappen:

• Vervaardigd met de vertrouwde 99.99% “research grade” C60 van SES-Research
• Met Oostenrijkse virgin biologische pompoenpit-olie, de beste van de wereld!
• Gezonde eigenschappen van pompoenpit-olie én C60: 0,8 mg C60 opgelost in 100ml olie
• Geproduceerd door de meest gerenommeerde fabrikant in het Verenigd Koninkrijk
• Robuust, elegant en ecologisch verpakt in extra donkere flessen voor bescherming tegen licht en schade
• C60 is een super-antioxidant. Het beschermt tegen vrije radicalen. Het zou 100-200x sterker zijn dan vitamine C
• Kan levensverlengend werken, ontstekingsremmend werken, de zenuwen beschermen, meer energie, en veel andere voordelen geven
• Wekelijkse verse voorraad uit de UK. Omdat de UK erg dichtbij is, is onze aanvoerlijn kort en hebben we regelmatig direct contact met de producent

Neem dus snel een kijkje in de webshop voor de varianten C60 in kokosolie en C60 in pompoenpit-olie, en de value packs met deze varianten!

Translate »