Nieuwe leverancier C60 in olijfolie + lancering Engelstalige website

Elvin de Regt, oprichter Nextgene.nl

16 juni 2019

Geachte klant,

Sinds onze laatste nieuwsbrief zijn er veel dingen gebeurd, en ik wil u graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond het aanbod van vertrouwde, hoogwaardige C60, en onze nieuwe website!

Nieuwe website www.dnactivation.com

Ten eerste ben ik erg blij om aan te kondigen dat we eindelijk, na veel hard werk, de nieuwe, Engelstalige website voor onze internationale klanten hebben gelanceerd! We denken dat we het geweldig gedaan hebben en we nodigen je uit om een kijkje te nemen en ons wat positiviteit en aanmoediging te geven (of kritiek, als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt of een beetje ongepast is). We hopen dat je het geweldig vindt!

We willen deze blijde gebeurtenis graag vieren door onze klanten de mogelijkheid van een korting van 10% aan te bieden. Geef ons een beoordeling op google, of per e-mail, laat ons weten dat je het hebt gedaan en we geven je een code voor 10% korting.

Nieuwe leverancier van C60 in olijfolie

Een tijdje geleden hebben we een bericht gestuurd over de drastische prijsstijging van C60 in olijfolie van onze favoriete producent carbon60oliveoil.com. We moesten snel handelen en op zoek gaan naar een serieus alternatief. Dit is geen gemakkelijke taak, en wel om de volgende redenen:

1. In tegenstelling tot veel andere webshops, die de oorsprong van hun C60 in olijfolie niet onthullen, werken wij alleen met de meest gerenommeerde en vertrouwde producenten ter wereld. Dit zijn bedrijven die video’s en interviews publiceren op YouTube, waar ze hun kennis en kwaliteit bewijzen. Dit is erg belangrijk omdat er slechtere kwaliteit C60 in olijfolie op de markt wordt aangeboden.
2. We willen dat de prijs vergelijkbaar is met die van 100 ml C60 in olijfolie, die u gewend bent bij ons te betalen.
3. De meest gerenommeerde fabrikanten presenteren een reeks eisen waaraan distributeurs moeten voldoen, wat hen vertelt dat wij (de distributeur) een serieus bedrijf zijn.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een distributeurschap hebben gerealiseerd met een zeer goede en gerenommeerde fabrikant, die al sinds 1991 actief is. Ditzelfde bedrijf produceert de hoogste kwaliteit ruwe C60-poeder, dat elke serieuze fabrikant gebruikt als grondstof voor hun C60 in olijfolie (en / of avocado, kokosolie). Zelf maken ze ook C60 in olijfolie, die wij nu in de EU gaan verkopen.
Hun naam is SES research. Ze zijn zowel een onderzoeksfaciliteit als een productiebedrijf in Houston, Texas. Hun informatieve video’s zijn overal op internet te vinden en ze zijn sinds het allereerste begin een drijvende kracht in het onderzoek naar de C60. Hier zijn enkele feiten over SES research:

-SES research is de nummer 1, meest vertrouwde en meest gerenommeerde fabrikant van ruwe C60-poeder sinds 1991, die door alle serieuze producenten van C60 in olijfolie wordt gebruikt.
-SES research brengt zeer veel informatieve video’s uit over C60 en de actualiteiten in de markt.
-In de oorspronkelijke BAATI-rattenstudie uit 2012 werd onbewerkt C60-poeder van SES research gebruikt.

We zijn erg blij om C60 in olijfolie van SES research aan ons assortiment toe te voegen. Dit product is van dezelfde kwaliteit als carbo60oliveoil.com, maar omdat SES research hun prijzen (nog) niet heeft moeten verhogen, kunnen we het aanbieden voor een prijs die vergelijkbaar is met onze oude prijs. Omdat SES research strikte voorwaarden stelt aan de minimumprijs die een distributeur moet rekenen, wordt de prijs van 100 ml SES research van de “original quality” C60 in olijfolie 56 euro per flesje, 54 euro per flesje bij 3+ flessen, 52 euro bij flesje 5+ flessen.

Wij realiseren ons dat we nu iets duurder zijn dan vroeger. We nemen echter geen risico’s op het verkopen van lagere kwaliteit producten voor een iets lagere prijs, en we raden onze klanten af deze producten te kopen. We nodigen u graag uit om de C60 in olijfolie uit te proberen van ons nieuwe partner SES research.

Het Nextgene.nl/ Dnactivation team.

Translate »