Toxin Buster ™

WAT IS HOUTSKOOL?

Houtskool is een natuurlijk onderdeel van de menselijke voedselketen. Het heeft geen medicinale eigenschappen van zichzelf. Het is een puur adsorberende stof die deelneemt aan geen enkele chemische reactie, noch deze katalyseert. Het is het beste hulpmiddel voor het verbeteren van de spijsvertering en de dagelijkse ontgifting.

Ontgifting is een continu biologisch proces dat voorkomt dat toxines (uit bijvoorbeeld slechte eetgewoonten, vervuilde lucht, grond en water) de gezondheid schaden. Chronische blootstelling aan toxines veroorzaakt cellulaire schade, ziekten, allergische reacties, intoleranties, verminderde werking van het immuunsysteem en vroegtijdige veroudering.

WAAROM ‘TOXIN BUSTER’?

TOXIN BUSTER ™ houtskool is gemaakt van duurzaam geproduceerd hardhout en is van nature ‘actief’ en adsorbent (Bij adsorptie hecht een stof zich op moleculair niveau aan een andere stof). TOXIN BUSTER ™ houtskool is niet chemisch ‘geactiveerd’ en kan veilig worden gebruikt voor dagelijkse ontgifting. Het wordt al duizenden jaren door mensen en andere zoogdieren gebruikt ter ontgifting en behoud van een goede gezondheid.

Het bevat van nature veel Fullerenen (C60), een koolstofmolecuul met bolvormige structuur dat bekend staat om zijn bijzondere eigenschappen.

HOE GEBRUIK IK HET?

Om dagelijkse ontgifting een deel van je leven te maken, raden wij aan om iedere dag voor het slapen gaan 3 à 4 TOXIN BUSTER ™ capsules van 250 mg met water in te nemen.

Toxin Buster

WELKE EFFECTEN KAN IK VERWACHTEN?

TOXIN BUSTER ™ houtskool kan onze gezondheid op de volgende manieren verbeteren:

1. DIABETES. Door het adsorberen van glucose uit de dikke darm kan Toxine Buster ™ houtskool diabetes helpen beheersen.
2. ANTI-AGING. Door giftige stoffen uit het systeem te adsorberen, kan Toxin Buster ™ houtskool helpen de belasting van uw immuunsysteem te verminderen en zo het verouderingsproces te vertragen.
3. ZURE REFLUX. Door overtollig zuur uit uw maag te adsorberen, kan de aawezige C60 zure reflux helpen verminderen.
4. PRIKKELBARE DARM. Door meer zuurstof in uw systeem te transporteren en zo de pH in balans te brengen, kan Toxin Buster ™ houtskool prikkelbare darmsyndroom helpen verminderen.
5.WINDERIGHEID. Door het adsorberen van methaan en CO2 in je darmen, kan Toxin Buster ™ houtskool helpen om winderigheid, pijn en gasvorming te verminderen.
6. ALCOHOLISCHE KATER. Door het adsorberen van de gefractioneerde destillaten die vaak in alcoholische dranken aanwezig zijn, kan Toxin Buster ™ houtskool helpen de effecten van deze toxines op uw systeem te verminderen en daardoor de effecten van een kater te verminderen.
7. GEWRICHTSPIJN. Door het adsorberen van overtollig melkzuur uit uw bloedbaan en het toevoegen van extra zuurstof, kan Toxin Buster ™ houtskool helpen uw gewrichten en spieren beter te functioneren tijdens en na het sporten, waardoor er minder pijn en sneller herstel is.
8. SPIJSVERTERING. Door uw maag tot rust te brengen en zuur te verminderen, kan Toxin Buster ™ houtskool uw spijsvertering drastisch verbeteren.
9. VOEDSELVERGIFTIGING. Door giftige stoffen uit uw spijsverteringskanaal te adsorberen, kan Toxin Buster ™ houtskool helpen om voedselvergiftiging te overwinnen en veel voedselallergieën te verminderen.
10. VERMINDERT DIARREE. Door trager door het spijsverteringskanaal te bewegen dan voedsel, en door vele malen zijn eigen gewicht in gifstoffen te adsorberen, kan Toxin Buster ™ houtskool diarree helpen bestrijden. (In te grote hoeveelheden genomen, d.w.z. meer dan 5 capsules in 24 uur, kan Toxin Buster ™ houtskool milde constipatie veroorzaken, dit kan worden voorkomen door meer water te drinken).
11. PREVENTIE. Het gebruik van TOXIN BUSTER ™ houtskool wordt ten zeerste aanbevolen als dagelijks preventief middel en vormt de basis van een gezond dieet dat, door het balanceren van de pH van het spijsverteringsstelsel helpt bij het bestrijden van obesitas.
12. OVERDOSIS MEDICIJNEN. In geval van accidentele overdosis medicijnen kan Toxin Buster ™ houtskool deze middelen vrij snel en tot 24 uur na de overdosis uit uw bloedbaan verwijderen.
13. TANDEN BLEKEN. Gebruikt als tandpoeder, is Toxin Buster ™ houtskool waarschijnlijk de beste witmaker die er is. Het zorgt ook voor een gezonde mond door aanwezige gifstoffen en ongewenste bacteriën te adsorberen.
14. CHOLESTEROL. Toxine Buster ™ kan cholesterol verminderen, dat het adsorbeert uit de dikke darm.
15. ADSORBEERT GIFSTOFFEN. U kunt niet overdoseren op Toxin Buster ™ houtskool. Het is chemisch inert en neemt geen deel aan reacties in het lichaam. Het adsorbeert eenvoudig en zeer effectief de meeste giffen en anaerobe bacteriën, waardoor deze effectief uit het lichaam worden verwijderd.
16. VIRUSSEN EN BACTERIEN. Het is algemeen bekend in onderzoekscirkels dat houtskool virussen en bacteriën deactiveert en dus fungeert als een algemeen profylactisch middel.

Over ons

Nextgene.nl levert zorgvuldig geselecteerde health en life extension producten van premium kwaliteit.

Nextgene.nl
Beursstraat 25
4381 CC Vlissingen

KvK: 70036012
BTW: NL001754709B68

Nextgene.nl © Design by Jay

Wij steunen

Translate »